Skip to main content
/ Platform Longoncologie.nl is vernieuwd

Met ingang van 1 mei is het platform van longoncologie.nl vernieuwd en zal zich richten op informatie en educatie voor BIG-geregistreerde zorgprofessionals binnen de longoncologie. Longoncologie.nl werkt hierbij samen met andere organisaties om kennis zoveel mogelijk te delen; hierbij gaat het om onderzoekscentra, patiëntenverenigingen en andere samenwerkingsverbanden. Longoncologie.nl beoogt daarmee hét informatie en educatie platform voor zorgprofessionals binnen de longoncologie te worden.

Als onafhankelijke platform werken wij samen met een wetenschappelijk adviesraad en andere experts om zorgprofessionals op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen binnen de longoncologie.

Wij houden u tweewekelijks op de hoogte van nieuws en opinies betreffende therapie en gerelateerde wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van longoncologie. Vanuit (inter)nationale congressen zullen wij het belangrijkste nieuws met u delen middels een dagelijkse Congres Update. Longoncologie.nl zal u op de hoogte houden van nascholing op het vakgebied en zal daarbij ook nascholing gaan ontwikkelen en aanbieden.

Een professionele redactie is verantwoordelijk voor selectie, ontwikkeling en bijhouden van de inhoud van de website en werkt daarbij samen met de wetenschappelijke adviesraad

Wilt u als zorgprofessional toegang tot alle content meld u dan aan via de inschrijfpagina; dit is geen ingewikkeld proces en duurt slechts 30 seconden.

Longoncologie.nl is hét informatie en educatie platform voor zorgprofessionals binnen de longoncologie